lauantai 1. marraskuuta 2014

Muistoja kunnioittaen

Huomenna koittaa pyhäinpäivä. Kävimme tänään haudoilla illan hiipiessä, hautuumaalla olikin jo paljon kynttilöitä, oli kaunis tunnelma. Lisäksi kotona vielä sytytimme kynttilöitä. Kynttilät syttyivät molemmille papoilleni, jotka lähtivät 30 vuotta sitten, liian varhain. Sytytimme myös kynttilän Minkan isälle, Rebelille, joka lähti tuulten matkaan eilen, kunnioitettavassa iässä. Voimia vielä Minkan kasvattajalle suureen suruun, Rebell oli niin mahtava herra! Kiitos myös, että saimme käydä kesällä katsomassa vanhusta, se oli hieno hetki. On tuntunut itsestäkin niin pahalta kun tietää miltä tuntuu saatella rakas vanha perheenjäsen viimeiselle matkalle. Yksi surullisimmista asioista tässä elämässä..

Nakkulin Dancing Devil "Rebell"

Hirmu paljon samaa näköä tyttärensä Minkan kanssa


Rebelin muistolle:

"Älä seiso haudallain itkien; 
en ole siellä, nuku en. 
Jatkan elämääni tuhannessa tuulessa,
olen timantinhohde lumessa. 
Olen aurinko,
joka kultaa viljaa, 
syyssade, joka putoaa hiljaa. 
Kun heräät aamun hiljaisuuteen, 
olen ylitsesi maahan uuteen 
matkaavien muuttolintujen lento.
Olen öisten tähtien loiste hento.
Älä seiso haudallain itkien; 
en ole siellä - kuollut en."

<3

Minkan kanssa muisteltiin


Kynttilä syttyy myös rakkaalle Ritallemme. Paljon on Rita ollut myös mielessäni.. Tänä viikonloppuna ajattelin alkaa vihdoin työstämään Ritan sairaskertomusta, koska toivoisin siitä vielä olevan apua jollekin, joka kaipaa lisää tietoa Addisonin taudista. Silloin muutama vuosi sitten sitä tietoa ei nimittäin ollut helppo löytää ja toisten sairaskertomuksista sai paljon apua ja tietoa.

Minka ja Rita nuorina neitosina

Rita v. 2009 lopulla


Piti ottaa tänään kuva kun Haltipalti on niin mahottoman söpösti aina ovella kattelemassa kun lähden kotoa. Ensin se kattelee, sitten alkaa pieni itku kuulua ja minä livahdan äkkiä ovesta siinä vaiheessa, ettei liian hankalaksi lähtö mene, kun tekis mieli mennä takaisin! Sitten se rauhoittuu kun huomaa, ettei jäänyt yksin, vaan ainakin Dana on kaverina ja monesti myös iskäkin :)Tytöt ovat oppineet taas useampia uusia temppuja kun olen koittanut opettaa koiratanssia varten, nopsaan ne kyllä oppii täytyy sanoa!

Rauhallista pyhäinpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti