tiistai 18. elokuuta 2015

Koiratanssipäivä

Sunnuntaina olimme Danan kanssa kuuden tunnin kestoisessa koiratanssipäivässä Animagi-areenalla. Päivä alkoi improvisointiharjoituksella, jossa tuli improvisoida esitys Charlie Brown-musiikkiin. Veimme siskoni kanssa impron uudelle tasolle kun vaihdoimme koiratkin päikseen. Siskoni tanssi Danan kanssa ja minä siskoni coton de tuléarin, Innan, kanssa. Oli tosi hauska kokeilla välillä ihan eri kokoisen koiran kanssa, joka osaa ihan eri temppuja kuin oma koira. Inna oli välillä vähän ihmeissään kun omat käskysanat, joita Danalle käytän, ei ole kaikki samoja, mitä sille käytetään. Hyvin kuitenkin tyttö teki ja hauskaa meillä ainakin oli! Kiitos siskolle kuvista!

Tässä Danan ja siskoni pyörähtelyt:Sen jälkeen otimme pientä välipalaa ja jutustelimme. Sitten oli mielikuvaharjoituksen vuoro, josta voi olla monessa jännittävässä tilanteessa hyötyä. 
Häiriöharjoitus oli hauska harjoitus, jossa jokainen teki oman kisakoreografiansa ja samalla kentällä oli häiriönä leluja, ruokakuppia, kapulaa ym. Esityksen aikana myös toiset ihmiset, koirat ja äänet olivat häiriönä. Dana pysyi suhteellisen hyvin kontaktissa, vaikka kerran jäikin mutustelemaan jotain liiskaantunutta makupalaa. Se oli kyllä tosi hauska ja hyödyllinen harjoitus!


Kukkuu

Lopuksi teimme vielä koreografiaharjoituksen, jossa suunnittelimme ryhmänä yhteiseen kappaleeseen koreografian ja aloimme harjoittelemaan sitä. Filmaamaan asti emme kuitenkaan ennättäneet, sillä aika loppui kesken, mutta ehkä sekin saadaan vielä tallennettua toivottavasti lähiaikoina :) Tosi hauska päivä, josta sai kivasti ideoita ja naurua riitti! On meillä vaan huippu tanssiporukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti