lauantai 31. lokakuuta 2015

Haltin kuvaukset

Halti kävi kuvauksissa toissapäivänä aamupäivällä. Kuvauksia varten Haltin piti olla 12 tuntia paastolla. Teetettiin tytölle viralliset lonkka- ja kyynärkuvat sekä epävirallisena selkäkuvat, koska niitä ei enää virallisina kaupungin klinikalta saanut. Suomenlapinkoiran Pevisaanhan ei kuulu röntgeneistä kuin lonkkakuvat, mutta halusin tutkituttaa silti kyynärät ja selänkin, koska ne ovat olennaisessa osassa kaikessa liikkumisessa ja Haltikin harrastaa monenlaista. Lisäksi Haltilta poistettiin parista kulmurista samalla vähän hammaskiveä, joka oli kätevä tehdä samalla nyt samalla kun otettiin rtg-kuvat. Kiveä ei ollut paljoa, mutta eläinlääkäri sanoi, että ne vähätkin on hyvä poistaa niin ei tule mitään ikävää ientulehdusta.

Punnitsin Haltin aulassa ja paino oli 16,3kg, oikein hyvä. Eläinlääkäri tutki Haltin ja sanoi, että Halti on oikein sopusuhtainen ja hyväkuntoinen tyttö. Eläinlääkäri myös muisti meidän harrastukset ja kyseli, että vieläkö ne on pysyneet samoina.

Uni tuli rauhoituspiikin jälkeen

Mammaa vasten on hyvä nukahtaa <3

Kaikki oli mennyt hyvin, hoitaja oli ehtiessään vielä leikannut Haltin kynnetkin samalla. Nätit, putsatut kulmurit myös pilkottivat nukkuvan Haltin suusta. Klinikalle oli yllättäen tuotu hengenvaarassa oleva koira, joten eläinlääkärimme alkoi operoimaan sitä. Halti sai herätyspiikin ja hoitaja sanoi, että eläinlääkäri soittelee minulle jos se vain sopii minulle, koska tuli se yllättävä tapaus. Sanoin, että tottakai se sopii. Sain samana päivänä Haltin kuvat sähköpostiin ja ne näytti aika lupaavilta, mutta en halunnut luoda mitään toiveita ennen kuin eläinlääkäri on kommentoinut kuvia.

Halti lähdössä klinikalta kotiin, hieman tokkurainen vielä

Voin kuvitella kuinka Halti ajatteli klinikalla, että "miten ihmeessä voin simahtaa kesken kaiken näin mielenkiintoisessa paikassa, en ymmärrä!"

Halti kotona, vielä aivan ding dong..

Eläinlääkäri soitti minulle ja sanoi, että kuvissa ei ole mitään huomautettavaa, kaikki on kuten pitääkin ja kaikkia harrastuksia voidaan jatkaa normaalisti (jee!). Arvioi, että lonkat olisi A:ta tai B:tä, joka tapauksessa sieltä yläluokasta ja kyynärät myös nollat. Selässä ei myöskään ollut mitään erikoista. Kaikki on kuulemma hyvin ja oikein kehittyneet. Tosi mukavaa kuultavaa! Joskus mietin, että saapa nähdä millaiset lonkat ym. Haltilla on kun se on niin aktiivinen typy, joka ei välttämättä hirveästi varo tai itseään säästele, joten siihen nähden oli kyllä myös positiivista kuultavaa :) Nyt sitten vielä odotellaan mitä kennelliitto tuumii tarkemmin.
Halti alkoi illalla olla jo oma reipas itsensä, eikä ollut enää tokkurainen, lelua kanteli innoissaan :) Ruoan uskalsimme antaa sitten kun alkoi olla jo virkumpi, annoimmekin sitten iltaruokaa isomman annoksen kun aamuannos jäi väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti