tiistai 3. marraskuuta 2015

Reippailua metsissä

Kävimme viikko sitten Elinan, Lumon, Taikan ja Haltin kanssa Tervareitistöllä reippailemassa. Danaa en ottanut mukaan, koska sillä on viime aikoina mennyt keppien kanssa vähän yli. Täytyy taas alkaa muistuttelemaan sille "jätä"-käskyn merkitystä ja vieroittaa se kepeistä. Tarkoituksenamme oli suunnata Halinsaareen, mutta reitillä oli isoja vesilammikoita, ja lähempänä Halinsaarta oli niin iso lammikko, ettei sitä oikein voinut ylittää (ellei ollut kanoottia mukana ;). Käännyimme sitten takaisin kotia kohti. Pitkospuita meni reitillä vähän matkaa ja ne helpottivat kyllä kulkua. Täytyy käydä kävelemässä reitti uudestaan hieman kuivemmalla kelillä.

Kuu valaisi kauniisti

Hämärä tuli aikaisin ja ison osan matkasta menimmekin aivan pilkkopimeässä. Taskulamppua en muistanut ottaa mukaan vaan yritin valaista tietä kännykän valolla. No pianhan se sitten ilmoittikin, että akkua on vain 2% jäljellä.. Kyllä meillä kiitettävä lenkki tuli, 13 km reilussa parissa tunnissa.
  
Lumo

Kotona laitoin takkaan tulet <3


Kylläpäs väsyttää!Lenkkiseuraksi olemme saaneet myös Outin ja Kaapon. Kylläpä Kaapo oli innoissaan tyttöjen seurasta ;) Kaapon seurassa pidin Danaakin jopa irti, koska se ei jostain syystä silloin ole niin keppien perään kuin yleensä. Johtuneeko siitä, että Kaapo leikkii paljon Danankin kanssa niin Dana ei koe oloaan ulkopuoliseksi eikä sen "tarvi" olla keksimässä itselle tekemistä.Kaunis auringonlasku OulujoellaKaverusten leikit sisällä, oli siinä naurussa pidättelemistä!Myös Tuulin, Fannyn ja Fiinun kanssa olemme lenkkeilleet nyt pariinkin otteeseen. Tässä kuvaa ensimmäiseltä kerralta pari viikkoa sitten, jolloin Fannyllä oli vielä turkki. Tytöt olivat nähneet toisensa viimeksi alkuvuodesta!

Vas. Fanny, Fiinu, Halti ja Dana

Halti kummaksui kun Fannyltä oli nyt leikattu turkki, vaan aika pian tyttö hoksasi, että sama kaveri on kyseessä edelleen. Fanny on kyllä tosi erinäköinen kun turkin kanssa ja ilman! Kaunis ilma suosi meitä tänään ja Halti nauttii aina erityisesti kun saa Fannystä ja Fiinusta juoksukavereita.

Halti ja Fiinu

Danan pidin taas lähinnä hihnassa

Molemmat seuraa

Kaikki haluaa Fannyn kepin

Halti ja Fanny


Vauhtia riitti!


Halti ja Fanny

Kaunis tyttöseni

Ja samoin toinenKuopan kaivuuta

Ja taas jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti