tiistai 20. helmikuuta 2018

Long time no see - agility

Viime aikoina ollaan taas yritetty aktivoitua aksan saralla ja ai että kun Halti on ollut liekeissä, niin mielissään! Ollaan käyty omatoimitreenaamassa, ja ryhmässä käytiin sijaistamassa viime viikolla. Ensi viikolla mennään taas. Sijaisuuksia on onneksi tiedossa nyt jatkossakin kun ollaan ilmoittauduttu sijaiskoirakoksi, eli tuurataan niitä koirakoita, jotka ei pääse paikalle. Se sijaistaminen on juuri unelmatilanne minun vuorotöiden kannalta kun ryhmäpaikkaa ei ole oikein järkeä maksaa kun joka toinen kerta jäisi aina välistä. 


Jenni ja Halti tekemässä Muhos-Cupin agilityrataa

Minä ja Halti ryhmätreeneissä, oli niin hauskaa!

Olimme sijaistamassa ryhmätreeneissä ja kyllähän se oli sellaista komediaa, että kaikki sai kyllä hyvät naurut minun ohjaustoilailuista! Sitten kun pääsin alun sähellyksen jälkeen kartalle niin sehän alkoi jo ihan sujumaan ja siitä näytteenä tuo alin video. Harmi kun niitä toilailuja ei tullut videolle, olisin itsekin halunnut nähdä, että mitä oikein tein kun en itsekään ehtinyt rekisteröidä! Mutta ennen kaikkea minä tarvisin sitä treeniä, Halti on minua pidemmällä agilityssä, koska se on harrastanut sitä enemmän kuin minä. Treenien vetäjä kyseli olenko mittauttanut Haltia ja sanoi, että se on kyllä pätevä koira.

Halti on siitä hauska, että kun se jotain päättää niin se myös toimii niin. Esimerkkinä noissa ryhmätreeneissä oli kohta, jossa piti yhden putken jälkeen hypätä este ja lähettää heti toisen putken lähempänä olevaan päähän. No ensimmäisellä kerralla minä sössin sen kun ohjasin sen väärin ja Halti meni toisesta päästä sitä putkea. Toisella kerralla minä korjasin ohjaukseni ja silti Halti meni toisesta päästä putkea. Sitten treenien vetäjän täytyi tulla siihen putken suun eteen, ettei Halti mene sinne niin eiköhän siltikin vielä yrittänyt mennä, kyllä meitä nauratti kun Halti juoksi vaan päin toisen jalkoja! Sitten vasta tajusi, että niin joo, täytyy varmaan mennä tuonne minne mami ohjaa. Odotan kyllä, että päästään taas treenailemaan lisää, oli niin hauskaa!

1 kommentti:

  1. Olen kuullut, että itselleen nauraminen tekee hyvää. Harmi, etten osaa moista taitoa. Ihanaa, että olette nauttineet treeneistä!

    VastaaPoista