torstai 25. kesäkuuta 2015

Golden Eagle Fresh Ocean Formula 33/16

Meille tarjottiin mahdollisuutta osallistua Hopottajien kamppanjaan testaamaan Golden Eagle Fresh Ocean Formula 33/16-ruokaa ja osallistuimme siihen innolla. Se on uusi, proteiinipitoinen täysravinto, joka on myös hypo-allerginen ja soveltuu näin ollen myös allergisille koirille. Tuote ei sisällä viljoja eikä mitään raaka-aineita, joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Fresh Formula-sarjan ruokien korkea proteiinipitoisuus auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja ruoat sisältävät keholle välttämättömiä ravintoaineita, lihaperäisiä aminohappoja ja välttämättömiä hivenaineita. Kalaa sisältävä ruoka on erityisen hyvä turkille.
Sarjan tuotteisiin voi tutustua lisää täällä: www.goldeneaglepetfoods.fi/freshmeat


Ocean Formulassa on käytetty tuoretta lohta, silliä ja taimenta. Veikkaisin, että ruoka tuoksuu koiran nenään juuri houkuttelevalle, omaan nokkaan hajusta tulee mieleen kala. Nappulat ovat sopivan kokoisia monen rotuisia ja kokoisia ajatellen. Golden Eaglen ruoissa pidän erityisesti siitä, etteivät ne sisällä keinotekoisia väri-, maku- ja säilöntäaineita eikä maitotuotteita. Myös pro- ja prebiootit sisältyvät ruokaan ja ne ovat tärkeitä koiran suoliston toiminnalle ja yleiselle hyvinvoinnille. Nivelten hyvinvointiinkin on kiinnitetty huomiota ruoan kehittelyssä, koska ruoka sisältää paljon glukosamiinia ja kondroiittia.
   Dana on ollut meillä ruoantestaajana ja ruoka on maistunut sille erittäin hyvin. Heti kun aukaisin pussin tytöt haistoivat sen ja ne odottivat malttamattomina, että antaisin niille maistiaiset. Annoin myös Haltille maistiaisen ja se söi ihan innoissaan. Maistuisi siis varmasti sillekin ruoaksi. Ruoka on sopinut Danalle myös tosi hyvin ja vatsa on toiminut normaalisti. Tämä korkeaproteiininen ruoka on erittäin hyvä aktiiviselle ja kisaavalle koiralle, ja näin ollen ruoan testaus tulikin juuri sopivaan saumaan kun Dana on käynyt paljon treeneissä ja kokeissa.
Voin lämpimästi suositella tätä ruokaa, sillä ruoan maistuvuus, laatu ja koostumus ovat erittäin hyvät. Ruoassa on käytetty kiitettävän monipuolisesti eri raaka-aineita, jotka ovat tärkeitä koiralle.


Ruoan koostumus:
23% lohi, 22% silli, 20% taimen, bataatti, peruna, herneet, linssit, juurikaskuitu, kuivattu kananmuna, pellavansiemen, lohikastike, kookosöljy, kivennäisaineita, vitamiineja, prebiootti, FOS, MOS, probiootti, omena, porkkana, tomaatti, Yucca, merilevä, karpalo, glukosamiini, MSM, kondroiittisulfaatti, piparminttu, timjami, oregano, salvia, meirami, basilika, persilja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti