sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Koiratanssin koetoimitsija 2

Viikko sitten järjestettiin koiratanssin koetoimitsija 2-koulutus Oulussa, jonne olin saanut Oulun koirakerhon puollon osallistua. Koulutukseen oli varattu koko päivä ja meitä oli siellä yhteensä viisi kouluttautumassa. Kävimme läpi koiratanssin tuomariohjetta, kilpailujen sääntöjä ja järjestämisohjeita, toimihenkilöiden tehtäviä ja kilpailun kulkua kouluttajan kanssa. Katsoimme tarkemmin, mitä kaikkea tehtävää koiratanssikisoissa on. Lisäksi perehdyimme Suomen Palveluskoiraliiton SPKL:n Virkku.nettiin, jossa tapahtuu kokeisiin ilmoittautumiset, voi selata kokeita ym. Koiratanssin siirryttyä SPKL:n alaisuuteen, tuli Virkkuun myös koiratanssin koe-tiedot ja ilmoittautumiset.

Opiskelua ja evästä

Teimme myös käytännön harjoituksia pisteiden laskusta jos vaikka kisoissa sattuisi tekniikka pettämään. Laskimme kuvitteellisille koirakoille tuomareiden antamien pisteiden keskiarvot sekä ketkä koirakoista saivat kumat. Lisäksi opettelimme laatimaan koiratanssikokeille aikatauluja. Mielenkiintoista puuhaa ja harjoitukset oli hyviä, niistä oppi paljon. Koiratanssin koulutusohjaaja-koulutus on myös suunnitteilla tänne suunnalle, jonne haluan ehdottomasti osallistua sitten kun se järjestetään. Sen myötä pätevöityisi sitten koiratanssin kouluttajaksi ja se kiinnostaa minua tosi paljon.

Kilpailukirjat

Katselimme myös videoita epiksistämme ja sanoin, mitä meidän koreossa haluaisin vielä pienesti muuttaa niin ideoitiin sitä vähän yhdessä siinä. Sain hyviä kommentteja ja vinkkejä. Olen myös oikeastaan älynnyt vasta viime aikoina kuinka hyvin meillä ihan oikeasti Haltin kanssa meni ne epikset. Sen kun saisi vielä kisatilanteeseenkin. Seuraavana päivänä meillä oli kt-harkat ja siinä tein ohjelman läpi pienillä uusilla muutoksilla. Ohjasin itse jotenkin eri tavalla sen kuin epiksissä ja huomasin, että sepä vaikutti selkeästi meidän suoritukseen sitten. Heilutin käsiäni ihan liikaa ja muutenkin olin jotenkin holtiton :D Epiksissä olin taas jotenkin niin simppeli ja rento, että nyt pitää kyllä koittaa se sama olotila saada itselle ja koittaa muistaa pitää kädet aisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti