torstai 2. marraskuuta 2017

Syksyn kuvia

Tässäpä tulee syksyltä monenlaisia kuvatuksia lenkeiltä, aurinkoisina päivinä retkimaastoihin lähteminen on ollut kyllä ihan parasta rentoutumista! Liimanninkoskella käytiin syyskuussa ja tuolloin siellä oli vielä lampaatkin paikalla. Nämä lampaat olivat aika liukkaita liikkeissään, paljon herkempiä liikkumaan kuin toiset lampaat viime kerralla. Halti olisi ollut hirmu kiinnostunut lampaista, vaan ne lähti aina äkkiä karkuun.

Halti ja lampaat

  

Halti ja Lumo Liimanninkoskella

Halti katselee lampaita


Myös Tervajärvellä ollaan käyty, se on kyllä niin kiva paikka! Suunnitelmissa olisi tehdä pidempääkin reissua niissä maisemissa.

Isla, Inna ja HaltiJa ollaan aivan ihastuttu myös Monttaan, josta ollaan löydetty nyt ihan eri reittejä kuin viime syksynä. Mitkä maisemat! Siellä maasto on niin vaihtelevaa, kumpuilevaa. Haltihan keksi, että vielä lokakuussa on uintikelit ja paineli uimaan.Sitten muutama kuvatus vielä siltä ajalta kun minulle iski syysflunssa. Laitoin pedin lattialle kun pidin yksin taloa pystyssä niin olipa ihana kun nämä kaksi karvalasta hoitivat ja yhdessä kyhnötettiin pikku pedillä (tosin olihan se aika ahdasta, ja vähän ehkä oli paikat jumissa aamulla, heh!).


Halti lämmittää jalkopäätä


"Taasko nää kuvvaat?"

Dana yksi ilta kun istuin kiikkustuolissa, on se hellyyttävä olento!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti