tiistai 16. helmikuuta 2016

Danskun syntymäpäivä

Dana vietti 5-vuotis syntymäpäiviään lauantaina, kamala miten tuo aika vierii! Kumpa vuosia olisi vielä paaaljon paljon edessä. Ja tytölle on nyt tullut sellainen söpö harmaa läntti kaulaan, leuan alus on myös hieman harmaantunut. Se tosin aloitti sen harmaantumisen jo pentuna :D Syntymäpäivänä oli aika kiireistä mammalla, joten juhlinnat tapahtui paljolti iskän kanssa. Sunnuntaina sitten Dana sai lahjoja ja illalla oli vielä koiratanssiharkat. Harjoiteltiin yksittäisiä liikkeitä, lenkkiä ja hyppyä.

Dansku sai uuden lelun, tytöt olivat ihan riemuissaan siitäDansku pääsi paikallislehteen muutama päivä sitten. Tomera tyttöni haluaa aina innoissaan kantaa lehdet kotiin. Danasta tulisi mainio maskotti Tervareitille ;) Sain vihdoin tilattua länkivaljaat, olen etsinyt niitä monta vuotta ja nyt vihdoin löysin ne käytettynä netistä. Niitä ei tahdo saada mistään! Hyvä kun löytyi nyt ja sovitin niitä heti Danalle, ja nehän oli sopivat. Haltillekin varmaan vielä sovitan niitä, epäilen että saattavat olla sopivat, koska noissa on aika hyvä säätömahdollisuus. Länkivaljaita tarvitaan siis aisojen kanssa eli pulkan vetoon. Nyt on meillä kaikki tarpeet hankittuna sitä varten.


Voi minkä sain!

Koiratanssiharkoissa naurattaa aina kun Dana ja Inna ovat aivan kuin patsaat. Odottavat niin kiltisti omaa vuoroaan rauhassa kentän laidalla. Danalla on pari poikaystävä-kandidaattia koiratanssiryhmässä, ovat hieman ihastuneita tuohon tummaan narttuun ;) 
Minä rakastan tätä koiraa.
Silkkikorvat, mantelisilmät,
leuanalus samettia.
Kun ei mitään jaksaisi
se tulee, huokaa,
laittaa korvat linttaan.
"Ei oltaisi surullisia."
Olen onnekas: kaikista maailman ihmisistä
juuri minä sain tämän koiran.
-Minna Lumirae

Onnea 5v monitoimityttöni Dana <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti