sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Metsäilyä ja match show

Viikko sitten kävimme metsäilemässä Elinan, Hertan ja Ronjan kanssa. Oli mukava parin tunnin lenkki, johon sisältyi uimistakin. Tytöt olivat mielissään ja Haltikin kävi jopa pulahtamassa.

Tässä kuva-aineistoa (kiitos Elinalle):

Lähdimme seuraavana päivänä käymään Match Showssa Danan ja Ronjan kanssa, nuoriso jäi tällä kertaa kotiin. Oli tosi lämmin päivä, aurinko paistoi kiitettävästi pitkästä aikaa, aivan ihana. Menimme aluksi ilmoittautumaan ja takanamme oli kaksi nuorempaa naista, jotka alkoivat juttelemaan Danalle ja toinen kysyi onko Dana penneli :D Sanoin sitten, että se on jo 4,5 vuotta, mutta onhan se luontaisesti välillä aika penneli ja pää ehkä hieman kaposen puoleinen, niin ne nauroi, että aijaa kun se on niin pennelin oloinen :D


Olimme Danan kanssa kehässä berninpaimenkoiran kanssa. Dana meni tosi sievästi ja seisoi erinomaisesti vaikka aika harvakseltaan sen palkkasin. Yleensä on käynyt niin, että ns. turkkirotu vie, mutta Dana saikin punaisen. Miestuomari sanoi, että vaikea valinta kun molemmat esiintyy edukseen, mutta kyllä tämä on nyt parempi ja antoi Danalle punaisen nauhan ja pienen luun. Kehien välissä koitin pitää Danaa varjossa, jottei sillä olisi liian kuuma, musta turkki kun tahtoo aina imeä sen lämmön.. Odotellessa siinä juttelimme yhden toisen koiranomistajan kanssa, ketkä saivat myös punaisen. Se mm. kyseli Danasta kaikkea ja sanoi, että se on tosi nätti labbis ja kysyi, onko sitä käytetty näyttelyissä, se voisi menestyä.


Dana jatkoi punaisten kehässä kisaamista ja tuomari yksitellen kätteli koirakoita pois kehästä. Meitä ei kätelty vaan tuomari sitten mietti järjestystä kunnes lopulta tuli tulokseen. Dana oli PUN4 ja sai palkinnoksi jättiluun, sellaisen 60cm herkkukepin :D Pitää varmaan osissa antaa se, ei passaa ihan kerralla sellaista vetäistä. Kannustimme vielä Ronjaa, joka oli SIN1 ja pääsi vielä BIS-kehäänkin kisaamaan hienosti.


Oli kyllä mukava päivä ja Dana selvästi nautti kun menin pitkästä aikaa sen kanssa kahdestaan tällaiseen tapahtumaan, viime aikoina olen niin paljon vienyt Haltia, että nyt on Danan vuoro. Olenkin tässä katsellut lähiaikojen mätsäreitä sillä silmällä, että osallistuisimme niihin. Dana on kyllä ihan tosi helppo kehässä, voisin antaa sen esitettäväksi periaatteessa kelle tahansa, koska se tietää mitä olisi tarkoitus tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti