tiistai 12. toukokuuta 2015

Kevään leikkejä

Nähtiin Elinaa ja Herttaa pitkästä aikaa leikkien merkeissä. Metsät ovat täällä sen verran vielä tulvineet, että päätimme lähteä käymään kentällä juoksemassa. Kaukana jyrähteli ukkonen ja pilvet olivat tummat ja uhkaavat, mutta ajattelimme, että hyvin ehditään vielä käydä siellä. Tytöt olivat aivan mielissään, oli tosi hauska katsoa niiden leikkejä. Näillä kolmella leikit menee hirveän hyvin yksiin, kukaan ei jää ulkopuoliseksi vaan kaikki leikkii kaikkien kanssa ja se on ihan huippua!

Olimme jonkin aikaa ehtineet olla kentällä kun ukkonen alkoi olla koko ajan lähempänä ja salamoitakin näkyi. Tytöt ei olleet ukkosesta moksiskaan. Pikku pisarat alkoi tippua niin päätimme lähteä kävelemään meille. Lähdimme kreivin aikaan, sillä kun ehdimme sisälle niin alkoi kaatosade.

Tytöt jatkoi sisällä leikkejä ja nyt leikit olivatkin vähän erilaisia kuten kuvasta näkyy.. Hertalla oli loppunut juoksut pari päivää aiemmin niin ilmeisesti tuoksut oli vielä..Lelut oli kovassa käytössä, Hertta tutki onnessaan lelukoria ja haki aina uutta lelua. Malttoivat myös vähän poseeratakin.


Nämä kaverukset ei ainakaan ukkosta pelekää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti