perjantai 29. toukokuuta 2015

Maalla on mukavaa

Kävimme viikko sitten lenkkeilemässä Elinan, Hertan ja Ronjan kanssa maalla. Tytöt saivat juosta pellolla ja olivat aivan mielissään. Me omistajat oltiin vähemmän mielissään kun huomattiin, että minun jalkojen juuressa vipelsi myyrä, hirveä kiljuminen molemmilla :D Oli kaunis sää ja pelloilla oli hyvä kävellä!

 Dana ja Ronja


 Dana, Halti ja Hertta kirmaavat pellolla

:D


Illalla otin vielä kuvia tytöistä kun oli niin kaunis ilma. Tässä satoa:


Rakkahat <3


Tuulen tuomien hajujen nuuskuttelua

Nautiskelua..
Sitten väsyttikin ihan hirveästi..

Kävimme tiistaina siskoni ja äitini kanssa lenkkeilemässä hyvän lenkin metsässä koirinemme. Huomasin kävellessämme, että Halti puikkelehti minun ja äitini takaa ja kiersi meitä, välillä kävi ikään kuin poimimassa äitini mukaan, eli se teki juuri sitä, mitä se tekee lampaidenkin kanssa. Haltilla on tarve pitää lauma kasassa ja se ei mielellään jätä yhtäkään pois kyydistä. Tavallisesti metsässä sillä on tapana tehdä sitä, että se kiertää laajaa ympyrää meidän ympäri ja pitää huolen siitä, että olemme turvassa, ympäristöä tarkkaillen, mutta nyt se kierteli meitä lähellä. Saimme idean testata ja katsoa, että jos hajaannumme, miten se reagoi. Mietin kyllä, että se voi olla turhan vaikea juttu sille, mutta miksei tuota voi testata. Kun olimme erillään, se katsoi meitä hämillään ja aivot selvästi raksutti, että mitähän nyt tekisin. Se lähti hakemaan siskoani ja siskoni tuli sitten luokseni. Siihen se oli tyytyväinen, välillä katsoi kyllä äitiäni, mutta innostui juoksemaan Innan ja Islan luo kun huomasi, että ne leikki. Lopuksi pyysin sitä hakemaan äidin ja se juoksi sen luo. Sitten jatkoimme matkaa normaalisti. Tytöillä meni lenkki kivasti, kaikilla meinasi joitain varpuja tarttua turkkiin niin välillä pysähdyttiin poistamaan niitä.

Halti, Inna ja Isla

Meillä labbikset etsii monesti sisällä paikkaa, johon paistaa aurinko. Varmaan tuntuu mukavan lämpimältä ne auringon säteet. On vaan niin huvittava aina kun aukaisee sälekaihtimet, niin pian siinä auringonvalon heijastuksessa on joku makoilemassa :)Halti ja tämän hetken kukkapenkin värejä, vielä pitäisi tulla lisää..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti