maanantai 18. toukokuuta 2015

Viikonlopun puuhat

Lauantaina lähdimme aamupäivällä Utajärvelle mätsäreihin Elinan ja koirien kera. Ilmoitin molemmat tytöt, vaikka turkki ei ole kummallakaan enää parhaimmillaan kun molemmilla on meneillään turkinlähtö. Sain niille numeroissa sen verran onneksi väliä toisiinsa, että ehdin esittää ne. 

Halti seisoi kivasti kehässä. Tuomari antoi Haltille paremman nauhan ja kehui sen turkkia ja rakennetta, tykkäsi kuulemma tosi paljon. Ainoastaan esiintymiseen tulisi kiinnittää vielä huomiota. Oli siinä kieltämättä välillä sähellystä, kehän laidalla koira alkoi haukkumaan niin Halti hieman häiriintyi siitä.

Kuva fb:sta

Danan esittäminen meni hienosti ja se sai myös paremman nauhan, samalla esiintyi siinä kaksi muuta koiraa. Tuomari tykkäsi Danasta ja kehui erityisesti loistavaa esiintymistä. Sitten minulla olikin kaksi saman nauhan saanutta niin onneksi Elina pelasti tilanteen ja pystyi esittämään Danan, kiitos hänelle. Loppukehät meni ihan mukavasti, emme sijoittuneet sen kummemmin. Hyvää harjoitusta joka tapauksessa aina nämä mätsärit.

Tytöt olivat aika energisellä tuulella niin olikin hyvä kun lähdettiin käymään sen jälkeen koko porukka metsälenkillä. Ilma oli oikein hyvä lenkkiä ajatellen, meillä meni 1,5 h lenkkeillessä ja oli mukavaa! Tytöt leikkivät onnessaan ja juoksivat ympäriinsä. Dana olisi halunnut mennä kovasti uimaan, mutta en tohdi vielä päästää sitä kun vedet on niin hyiset, ettei vaan sairastu..Enempää kuvia en ehtinytkään sitten napsia kun kamerasta simahti akku..
Dana oli tainnut pyöriä jossain siellä lenkillä, haju ei ollut kovin ruusuinen, joten tyttö joutui pesulle sitten.


Loppuillan tytöt nukkuivat ja olivat aivan sippi, saivat latailla taas akkuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti