keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Titimadam

Ajattelin kertoa täälläkin ihanasta asiasta, joka tapahtui reipas vuosi sitten. Olen ihastunut kotimaisen Titimadamin koruihin, jotka ovat paljolti eläinaiheisia. Titimadamin mallisto on kasvanut kokoajan ja nykyään sieltä saa eläinkorujen lisäksi esim. musiikki-aiheisia koruja. Titimadam on myös menestynyt kansainvälisestikin. Olen tykännyt fb:ssä Titimadamin sivustosta ja huomasin eräs päivä, että siellä oli ilmoitus Doggie hunt:ista, jonne toivottiin kuvia ja kertomuksia omista koirista ja että he etsivät uusia rotuja mallistoonsa.

Ajattelin heti, että heillä ei ole labradorinnoutajaa mallistossa ja päätin ottaa sinne yhteyttä kertoen meidän Ritasta. Kirjoitin heille viestin englanniksi, koska ilmoitus heidän sivuillaan oli kirjoitettu englanniksi. Tässä viesti, jonka lähetin heille:

Hello!

Here is my suggestion to the Doggie hunt, Rita the Labrador Retviever. 

It would be a dream come true to get a piece of jewellery looking like her and named after her, because she was a very dear and wise dog. She died three years ago to an illness and I still miss her a lot. She was everything that a labrador should be, and even more. She learned things so fast and she was almost like a human, she always showed her opinion. I loved the spark in her eyes and happiness when she was totally loving the things that she did, like retvieving :) She was a true friend and a family member.


Greetings,

Sari

 
Olin onnessani kun sieltä tuli viesti:

Hei Sari!

Kiitos paljon koskettavasta viestistäsi.

Labrador on tulossa tulevaan mallistoomme ja mielellämme nimeämme korun Ritan mukaan :)

Laittaisitko vielä osoitteesi niin lähetämme sinulle korun heti kun saamme mallikappaleet tehtyä!

-- 
Thanks!

Best Regards // Tiina, Titimadam
 
  
Postissa tuli sitten kaksi korua, toinen oli rintakoru ja toinen kaulakoru, aivan ihania ja aivan Ritan ja labradorinnoutajan näköisiä ylipäätään. Ihanaa, saan kuljettaa Ritaa mukanani ja niin saavat monet muutkin ympäri maailman <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti