maanantai 21. syyskuuta 2015

Aksaa ja koiratanssia

Olemme jatkaneet Muhoksella agilityn harrastamista ja on kyllä mennyt tosi kivasti! Ollaan toimivassa ryhmässä ja ohjaaja on tosi hyvä. On myös ollut kiva saada erilaisia vinkkejä eri esteiden suorittamiseen, nimittäin kesällä ollessamme kaupungissa kursseilla tuntui, ettei joidenkin esteiden opettelumetodit olleet aina niin parhaiten toimivia. Nyt tuntuu, että Halti on monien esteiden suhteen edennyt paljon nopeammin kun se oikea tapa opettaa on löytynyt! One mind dogsista on siis otettu nyt vaikutteita.

Viikko sitten Danan ollessa metillä, otin Haltipaltin koiratanssiin mukaan. Meni kyllä tosi hienosti! Tyttö oli ensin aamulla agilityssä ja illalla vielä koiratanssissa. Oli kyllä niin tyytyväinen neiti koko päivän ja oli taas aivan mielissään treenaamisesta. Tuo grippiliina on tosi hyvä treeneissä, ei takerru mihinkään  ja on kuitenkin vähän kättä pidempää tarpeen vaatiessa.

Jennille kiitos tanssiemme ikuistamisesta:

Kasia

Läps!

Kierrä (ja Halti muistaa poseerauksen)Pujottelua

Haltilla alkoikin sitten pian juoksut. Käytiin nyt viikonloppuna vielä agilityssä ja Haltilla oli pöksyt jalassa, mutta seuraava treeni jää tärppien vuoksi väliin. Eli pieni tauko tulee nyt mutta onneksi pian taas jatkuu!

Danan kuulumisia sen verran, että se oli pari kertaa oksentanut (söi varpuja tms.) ja alkanut köhimään ollessaan metillä viimeistä päivää. Köhimistä seurailtiin pari päivää, mutta koska se ei mennyt ohi ja heräilin yölläkin siihen niin mieheni vei sitten tytön lääkäriin kun olin itse töissä enkä päässyt. Lääkäriä edeltävänä iltana teki kerran reverse sneezingin eli takaisin aivastuksen. Muuten ei ollut muita oireita. Oli epäselvää mitä se voisi olla, oli niin monta vaihtoehtoa. Lääkäri sanoi, että se voi olla joko kennelyskä, nenäpunkki tai jokin ylimääräinen varpu/tikku tms. kurkussa. Ei aristanut kurkkua tunnustellessa ja on ollut muutenkin virkeä koko ajan. Kurkussa ei näkynyt mitään. Haltilla ei ole ollut mitään oireita. Lääkäri määräsi molemmille tytöille varalta Milbemaxin, jotta nenäpunkki-epäily saadaan suljettua pois. Muita koiria Dana ei saanut tavata ennen kuin oireet ovat loppuneet, viikon verran tuli pitää taukoa treeneistä ja koirakontakteista. Kennelyskästä lääkäri totesi, että se on virustauti kuten ihmisillä flunssa, ja se lähtee itsekseen pois. Mahdollisen vierasesineen suhteen totesi, että jos oireet jatkuvat vielä viikon päästä niin täytyy tulla uudestaan klinikalle ja tehdä tähystys.

Danalla oireet ovat rauhoittuneet ja en ole enää huomannut sen köhivän. Haltilla ei ole ollut missään vaiheessa mitään oiretta. Oli mikä oli, toivottavasti siitä on nyt päästy.

Nyt on muutto maaseudulle tehty, olihan se urakka! Ja vielä se jatkuu kun eletään pahvilaatikoiden keskellä, mutta voiton puolella ollaan. Asumme nyt mahtavien lenkkimaastojen keskellä, on ollut aivan ihana tehdä tutkimusretkiä tyttöjen kanssa, nekin on aivan tosi mielissään! Myös asunnosta tuntuvat tykkäävän, kyllä nyt on hyvä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti