keskiviikko 16. elokuuta 2017

Tervajärvellä

Olen katsellut paljon uusia lenkkeilymaastoja, utelias kun olen. Olen niitä myös onnistuneesti löytänytkin. Tervareitistöllä on kyllä aina ihana käydä kun se on niin pitkä ja sinne voi mennä vaikka ja mistä. Tällä kertaa lähdimme Ylikiimingintieltä kohti Tervajärveä. Polkua pitkin oli mukava kävellä ja pian alkoivatkin pitkospuut. Pari fatbikea tuli myös vastaan.Polulla oli hyvä kävellä ja maasto oli mukavan avaraa. Pian saavuimme laavulle, joka näytti olevan hyväkuntoinen ja huollettu.
Järvi oli ihan mukavan kokoinen, mutta sen verran äkkisyvä, ettei tytöt innostautuneet veteen kahlaamaan vaan tyytyivät vain juomaan vettä enimpään janoon. Nättiä ja rauhallista oli, meidän mieleen!Polulta
Tieltä Tervajärvelle ja takaisin matkaa tuli noin kolme kilometriä. Tervajärveltä Matkajärvelle on reilu pari kilometriä niin täytyy joskus heittää vähän pidempi lenkki ja käydä sielläkin. Käytin sitten tytöt vielä lenkin päätteeksi eräällä veneenlaskupaikalla uimassa niin saivat uida sitten. Oli kyllä mukava paikka tämä, ihanaa aina löytää uusia lenkkipaikkoja ja retkikohteita!

1 kommentti:

  1. Täällä olis innokas lenkkikaveri tolle pidemmälle pätkälle ;)

    VastaaPoista