torstai 28. maaliskuuta 2019

Kuma-kakkua ja tanssisuunnitelmia

Pidimme koiratanssiporukalla perinteisen videoiden katselupäivän, jonne leivoimme Haltin ja Islan yhteisen kunniamaininta-kakun Jennin kanssa. Päätimme tehdä kinderkakun. Valkosuklaa-osio meni pieleen niin se piti tehdä uusiksi, mutta muuten kakun teko oli suht helppoa. Tuli kyllä herkullisen makuista, vaikka itse sanonkin.

Halti ja Isla saivat kunniamaininnat viime vuonna


Pöytä laitettiin koreaksi ja videot pyörimään. Siinä pähkäilin Haltin videon jälkeen, että jatkaisiko vielä alokkaassa vai siirryttäiskö avoimeen luokkaan. Avoimessa kuumottaa se, että Dana on samassa luokassa ja se on huono tilanne minun kannalta, että molemmat olisi samassa luokassa. Taidollisesti Halti olisi kyllä avoimen luokan koira, mutta häiriöherkkyytensä puolesta olisi parempi vielä treenata niitä kisatilanteita alokkaassa. Päätin sitten, että jatkamme alokkaassa vielä toistaiseksi kisaamista, se on parempi niin. Noustaan sitten kun koetaan, että ollaan valmiita siihen. Onneksi näin on mahdollista koiratanssissa tehdä.

Ihanat tarjoilut

Lapinkoira-lehdessä

Vuoden koira-palkinnot on jälleen joka keväiseen tyyliin jaettu viime vuoden tulosten mukaan. Oulujokilaakson kennelkerho palkitsi Haltin kymmenen parhaan joukkoon Vuoden harrastuskoira-kisassa ja Danan sijoitusta en itseasiassa edes tiedä, koska 10 parasta oli vaan laitettu järjestykseen. Molemmat saivat tosi söpöt omalla nimellä painatetut kassit kerholta, kiitos paljon Ojlkk! Halti tuli lappalaiskoirien vuoden koiratanssikoira-kisassa sijalle 5. Lisäksi Oulun koirakerhon vuoden tanssikoirakisassa Dana tuli sijalle 4 ja Halti sijalle 11. Kivasti meni!

Tytöt poseeraa ihanien palkintokassien kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti