maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuvia arjesta

Kävimme kaksi viikkoa sitten kävelyllä pikku kylässämme kun aurinko paistoi niin kauniisti ja niitä aurinkoisia päiviä oli useampi sillä viikolla. Lumesta ja pakkasesta ei ollut tuolloin vielä tietoakaan..  

  Meilläpäin voi tuntea olevansa korkealla..


Halti on niin Utelias-Ulla, se tulee aina yläportaalle odottelemaan kun käyn meijän kellarissa, hauskan näköinen :)Tässäpä Haltin aamuselfie ;) Se on yhtä unikeko kuin emäntänsäkin, herätykset on hitaita.. Dana on meijän perheessä ainut aamuvirkku, tosin sekin onneksi nukkuu siihen asti kuin mekin.


Halti tykkää tietokoneista, tässä se katsoo minun kanssa Emmerdalea ;)

Pyhäinpäivänä muistin myös kahta tähteä taivaalla <3 Niin on syksyinen hauta..


Danalle sattui ikävästi reilu viikko sitten, kun naapurin iso koira kävi sen kimppuun. Mieheni oli käyttämässä tyttöjä ulkona hihnakävelyllä illalla pimeän aikaan. Koira oli saanut kettingin poikki ja juossut suoraan Danan kimppuun. Dana oli ulvonut vaan, kun eihän se ressukka puolusta itseään. Mieheni oli saanut hätyytettyä koiran pois onneksi ja oli vienyt tytöt äkkiä sisälle.  Mieheni oli tarkistanut Danan eikä nähnyt siinä mitään jälkiä. Sitten hän meni jututtamaan naapuria ja kertomaan tapahtuneesta. Naapuri oli ollut hyvin pahoillaan ja sanonut korvaavansa jos jotain tulee. Onneksi ei käynyt kuinkaan, Dana on lähinnä vain kuikuillut naapurin pihalle ohikävellessään, mutta muuten kaikki on ok.

Olemme vihdoin saaneet tänne Oulun korkeudellekin lunta. Kyllä heti on niin paljon valoisampaa! Toivottavasti lumi alkaisi pian pysymään maassa. Minka opetti Danalle jo pienestä pitäen, että piehtarointi on parasta mitä lumessa voi tehdä. Ja sepä on juuri sitä mitä Dana tekee ensi töikseen kun lumi on tullut maahan, aivan kuten Minkakin teki vielä viimeisenä talvenaan. Lumi on parasta meidän kaikkien mielestä <3

Saimme kuulla ikäviä uutisia Danan kasvattajalta. Danan emä Lissu jäi auton alle muutama päivä sitten perheen toisen labbiksen kanssa, joka oli vasta pari vuotias. Se toinen labbis ei selvinnyt, tosi surullista :'( Lissu oli kuitenkin selvinnyt kuin ihmeen kaupalla, vaikka auto oli ajanut 100 km tunnissa.. Pahassa shokissa Lissu oli ollut, mutta röntgentutkimuksessa ei löytynyt murtuneita luita tms. Toivomme Lissulle kovasti paranemisia ja kasvattajalle voimia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti