torstai 5. marraskuuta 2015

Haltin terveystarkistusten tulokset

Haltin terveystarkistusten tulokset tulivat tänään, yllättävän nopeasti, sillä kuvauksista on kulunut vasta viikko! Sehän ei haittaa kyllä yhtään, hyvä vaan niin ei tarvinnut pidempään elää jännityksessä. Minulle tuli sähköpostiviesti, että lausunto on annettu ja minun tulee kirjautua omakoiraan. Kirjauduin sinne ja maksoin laskun Kennelliittoon. Heti kun olin maksanut sen sain tulokset näkyviin. Työkaverini sanoi, että minusta olisi pitänyt ottaa kuva, olin niin riemuissani!

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0


Laitan tähän vielä Kennelliiton käyttämän arvosteluasteikon, jossa avaan vielä tarkemmin Haltin saamien tulosten selitykset. Muista löytyvät selitykset Kennelliiton sivuilta. Lähitulevaisuudessa tarkoitus olisi vielä peilauttaa tytön silmätkin.

FCI:n lonkkanivelen arvosteluasteikko:

A Ei muutoksia: Reisiluun pää ja lonkkamaljakko ovat yhdenmukaiset. Lonkkamaljakon kraniolateraalinen reuna piirtyy terävänä ja on lievästi pyöristynyt. Nivelrako on tiivis ja tasainen. Norbergin asteikko vetoasennossa noin 105° (suosituksena).

B Lähes normaali/rajatapaus
C Lievä
D Kohtalainen
E Vaikea

Kyynärnivelen arvosteluasteikko:

0 Ei muutoksia: Normaalit kyynärnivelet.

1 Lievät muutokset
2 Kohtalaiset muutokset
3 Voimakkaat muutokset


Lisäksi sain vielä postissa eläinlääkärin todistuksen Haltin selän epävirallisesta kuvauksesta, jossa mm. luki: 

"-- 29.10.2015 suoritetussa virallisessa lonkka- ja kyynärkuvauksessa sekä selkärangan (kaularanka, rintaranka, lanneranka) röntgenkuvauksessa ei todettu normaalista poikkeavia muutoksia. --"


Aivan mahtavaa! Saamme siis jatkaa kaikkia harrastuksiamme aivan huoletta ja tytön kroppa on kunnossa. Tätä juhlistan laittamalla agilityesteen tilaukseen, suunnitelmissa olisi ostaa esteitä useampikin niin voi treenailla pihalla koska vain! Se on ollut jo pidempään haaveena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti