tiistai 24. marraskuuta 2015

Harrastuspäivitykset

Toissa sunnuntaina Danan yllättävän vesihännän takia otin Haltin mukaan koiratanssiin. Se oli hyvää treeniä tytölle ja yllättävän hyvin se menikin, vaikka pitkästä aikaa oltiin sen kanssa ja hälinää oli paljon. Haltin kanssa on hauska tehdä kun se tanssiessaan keskittyy tosi hyvin kun se on niin innoissaan siitä ja lisäksi kun se on niin ketterä tanssimaan. Danalle olen jo päättänyt uuden tanssibiisin, joka pitäisi nyt muokata sopivan mittaiseksi, mutta Haltille kappale on vielä päättämättä. Ideoita kyllä on ja niistä nyt pitäisi alkaa valitsemaan.

Sievästi tapitti minua

Korvien asennosta näkee, että lopputunnista alkoi jo hieman väsyttämään..

Attila

Halti jaksoi yllättävän hyvin taas, vaikka oltiin oltu agilityssäkin aamulla. Agilityssä teimme rataa ja vähän uuttakin. Rengas on vielä sellainen mitä se saattaa toisinaan kiertää herkästi, niin ostin rengas-esteen kotiin, jotta voimme sitä itsenäisesti harjoitella. Halti on agilityssä aina aivan mielissään, se rakastaa juosta ihan täysillä. Välillä on vielä sellaista pentumaista hösöttämistä nähtävissä ja toisaalta kuuluuhan se leikkimielisyys Haltin perusluonteeseenkin. Se on lähinnä huvittavaa ja ei sitä kovin vakavin ilmein voi katsoa, yleensä menee itselläkin siinä vaiheessa läskiksi ja alkaa naurattaa :)

Nose Work päättyi meillä muutama viikko sitten. Laatikkoetsinnästä siirryttiin eteenpäin ja eukalyptusta alettiin etsimään laatikoiden sijaan eri paikoista. Etsinnät sujuivat kivasti ja Halti selvästi hoksasi mitä oltiin etsimässä. Nyt odottelemme seuraavaa jatkokurssia ja treenaamme kotona sillä välin. Myös Dana on hyvin päässyt ehdollistumaan eukalyptukseen kun olen treenannut molempia tyttöjä aina samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti