torstai 12. toukokuuta 2016

Ken on heistä kaikkein kaunein..

Osallistuimme Danan kanssa viikko sitten kennelkerhomme järjestämään Match Show:hun. Ilma oli mitä mahtavin ja olin paikan päällä auttelemassa järjestelyissä. Lisäksi toimin välillä myös kehäsihteerinä itse tapahtumassa, mikä oli itsellekin opettavainen ja hyvä kokemus. Oli tosi mukava tapahtuma ja väkeä riitti; paikalla oli ainakin 130 koiraa! Sponsoreita tapahtumalla oli todella paljon. Ajattelin varsin, että esitän Danan, koska olen vähän kaavaillut sille näyttelyhommia. Mieheni pystyi onneksi tuomaan Danan myöhemmin paikan päälle, sillä autossa olisi ollut turhan kuuma odotella, se ei olisi käynyt kuuloonkaan.

Kuvat: Jenni Vahtola ja Johanna Kohtalo

Seisotusta


Danahan seisoi kuin patsas, häntä heilui ja turkki kiilsi. Se esiintyy kyllä aina niin uskomattoman hienosti.  Dana sai punaisen nauhan ja punaisten kehässä kävi niinkin hienosti, että tyttö pääsi punaisten ensimmäiseksi. BIS-kehä koitti ja siellä oli neljä parhainta näyttelyistä.

BIS-kehän koirat

Ja kuinkas kävikään, Dana valittiin kaikkein kauneimmaksi! Dana sai kommentteja, että tässä on tosi kaunis labradori, joka osaa esiintyä aivan erinomaisesti. Dana oli erottunut selvästi muiden joukosta esiintymisellään.

BIS1 poseeraus tuomareiden kanssa

Dana sai palkinnoksi komean ruusukkeen, ison säkin Pure Naturalin ruokaa, ison säilytysastian ruoalle, lahjakortin koirahallille ja niin ison pokaalin, että mahtui juuri ja juuri vitriiniin. Taitava tyttöni, täytyy kyllä katsella nyt joku näyttely sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti