maanantai 20. helmikuuta 2017

Tanssitestit tehty

Kävimme testaamassa Haltin kanssa pitkästä aikaa vanhaa ohjelmaamme hallilla pari viikkoa sitten. Päätin, että ensin lämmitellään lihakset hyvin yksittäisillä tempuilla, sitten testataan HTM-kappalevaihtoehdot ja lopuksi otetaan meidän freestyle-ohjelma palkatusti. Kylläpä oli Halti innoissaan kun pitkästä aikaa oltiin hallilla tanssimassa. Jonkun kerran haukahti heti siinä lämmittelyssä kun oli niin tohkeissaan ja odotti minulta seuraavaa tehtävää, mutta rauhoitin sen aina heti ottamalla tassutemppuja.


Sitten alettiin testailemaan musiikkeja. Halti osaa kolme positiota aika kivasti ja suurta huvitusta herättää etenkin kuinka paljon se tarjoilee jalkojen välissä oloa. Se tarjoaa sitä vähän väliä, on aina kuikistelemassa sieltä minua! Siihen olen alkanut opettamaan jo pakitustakin kun se kerta siitä jalkojen välissä olemisesta niin tykkää. Tein myös kaksi ekstra-positiota siinä huvikseen sen kanssa musiikkiin sopivissa kohdissa ja se kulki niissäkin kivasti. Siinä olisi myös mahdollisuuksia, voisin opettaa nekin positiot sille jossain vaiheessa (kunhan ehdin). 

Kappale-vaihtoehdoiksi olin valinnut sekä menevämpiä että rauhallisempia kappaleita. Menevät kappaleet on kivoja, koska Halti on itsekin menevä ja minä myös, mutta siinä on se kolikon kääntöpuoli, että kiihdyttävätkö ne. En tiedä kun ei olla sen kanssa koskaan HTM:ää menty, että kiihtyiskö se. Ainakin musiikkitestauksissa tanssi hiljaa ja tapitti vain minua. Rauhallisissa kappaleissa on taas se, että onko ne tavallaan vähän haastavia sen rauhallisuuden ja rytmin vuoksi. Toisaalta niillä voi olla se rauhoittava vaikutus. En tiedä, ehkä me testataan vielä sitä rauhallisempaa ja nopeampaa musiikkia uusiksi ja katsotaan sitten kummalle linjalle lähdetään. Yksi kappale putosi vaihtoehdoista pois kappaleen "sekavuuden" vuoksi.


Lopuksi tehtiin vielä freestyle-ohjelma palkaten ja Haltin energiataso oli optimaalinen koko sen ajan. Yli puolivälissä ohjelmaa musiikki katkaistiin ja palkkasin sen oikein kunnolla. Sitten jatkettiin taas liikkeistä palkaten loppuun saakka. Siskoni sanoi hyvän pointin, että minun ei välttämättä kannata miettiä ohjelman vaihtoa, vaan lähinnä sitä, että kannattaisiko liikkeiden paikkoja vaihtaa. Se on ihan totta. Ne minusta kaukana tehtävät ja samalla kiihdyttävät liikkeet voisikin siirtää sinne ohjelman loppupäähän niin ei tarvitsisi niin niitä jännittää. Tykkään hirveästi meidän musiikista, olisi sääli alkaa sitä vaihtamaan niin ehkä kokeilen nyt ensin tuota, että mietin vaan liikkeiden järjestykset uusiksi. Eiköhän tämä tästä! Niin mukava tanssia Haltin kanssa kun se on niin näppärä käyttämään kehoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti