perjantai 10. helmikuuta 2017

Kilparyhmä starttasi jälleen

Pääsimme jälleen jatkamaan agilityä Haltin kanssa kun kilparyhmällemme löydettiin kouluttaja. Sama kouluttaja jatkoi, joka oli syksylläkin ja hyvä kouluttaja onkin! Kyllä on taas Halti ollut mielissään kun on päässyt agikentille! Olen päässyt harjoittelemaan ohjauskuvioita ja niiden harjoittelu on ollut tosi tarpeen. Välillä tuntuu, että sitä on niin hukassa omien käsien kanssa niin hyvä tehdä tuollaista harjoitusta, jossa panostetaan niihin. Näissä ohjauskuvioissa on myös Haltille haastetta, vähän vaihtelua perusasioihin.

Välistävetoa neliössä

Persjättö

Maksi-rengas on edelleen sellainen epävarma, johon pitäisi ottaa ihan tehotreeniä vaan. Kepit on alkaneet sujumaan tosi kivasti. Viimeksi oli puolikkaat kepit ilman yhtään ohjuria ja kerran jätti yhden välistä ja kaksi kertaa teki ne puhtaasti.

Välistävetoa

Tässä kun aidat on vierekkäin samassa linjassa niin minun tulisi muistaa antaa Haltille vielä enemmän tilaa tuossa vaiheessa kun olen vetänyt sen aitojen välistä ja se lähtee hyppäämään seuraavaa aitaa. Monenlaista muistettavaa tuossa kuviossa. On kyllä aivan ihanaa, että päästiin taas jatkamaan agilityä, me molemmat tykätään siitä niin paljon. Se on kyllä haastava laji, mutta onneksi mulla on tuo Halti, joka viipottaa ja liitää sen minkä ehtii ja nauttii siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti