tiistai 12. kesäkuuta 2018

Vuoden koirat

Vuoden koira 2017-tulokset tulivat julki nyt keväällä. Muutamia sijoituksia osui meidänkin laumaan. Oulun seudun noutajakoirayhdistys palkitsi Danan Vuoden multinuuskuna sijalle 3, jossa etsitään monipuolisesti eri lajeissa menestynyttä noutajaa. Tähän vaikuttivat Danan tulokset noutajien taipumuskokeesta, vesipelastuskokeista ja metsästyskoirien jäljestämiskokeesta (oli ennalta määrätyt lajit, joiden tulokset otetaan huomioon). Dana sai palkinnoksi kunniakirjan ja lahjakortin Hundspahan eli Oulussa sijaitsevaan koirauimalaan. Emme olekaan käyneet siellä koskaan uiskentelemassa niin kiva käydä kokeilemassa polskimista siellä. Lisäksi Dana palkittiin Oulun Koirakerhon Vuoden tanssikoirana sijalle 3 ja palkinnoksi saatiin kunniakirja, namuja ja muumi-juomapullo.

Dana poseeraa OKK:n muistamisten keraHalti ei ole sinänsä juuri kisannutkaan, mutta tuli kuitenkin Lappalaiskoirat ry:n vuoden koiratanssikoiraksi sijalle 8 ja Oulun koirakerhon Vuoden tanssikoiraksi sijalle 14. Onhan se mukava saada tällaiset muistamiset, olen ylpeä tytöistä 

2 kommenttia:

 1. Tuo Muumi-juomapullo on hyvä! Joskin retkeilyyn lasisena vähän liian painava ja silikonikuori kerää moskaa, mutta muuten kyllä tykkään!
  Ps. Voisko tän blogin ulkoasun palauttaa ennalleen, on ärsyttävää joutua erikseen klikkailemaan tekstejä auki ja mulla jää nopsaan sellaiset blogit lukulistoilta pois. Valitan tästä samasta aiheesta aina kaikille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä söpö! Ja kiitti palautteesta, samaa mietin itsekin :D Jotain päivitystä kaipasin blogin ulkokuoreen, mutta joku mättäsi siinä uudessa teemassa jonka otin. Nyt toivottavasti parempi, teen hienosäätöjä tässä vielä myöhemmin :)

   Poista