torstai 24. joulukuuta 2015

Me käymme joulun viettohon

Nyt on mielestäni ihanin aika vuodesta. Joulu on niin kaunis, lämminhenkinen juhla. Saa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa ja syödä herkkuja! Vähän haikean siitä tällä kertaa tekee se, ettei Minka ole enää sitä kanssamme viettämässä. Ensimmäistä kertaa saan viettää sen kuitenkin Haltin kanssa, sillä viime jouluna Halti oli mieheni perheen luona mieheni kanssa ja Dana minun kanssa perheeni luona. Nyt ne molemmat tulevat olemaan perheeni luona mukanani, mukavaa :)

Meillä on ihanasti luntakin täällä Oulun korkeudella, pakkasiakin on luvassa etenkin ensi viikolle, ihanaa!


Meillä oli koiratanssiryhmän pikkujoulut viikonloppuna ja teimme yhteiskoreografian Nisse-polkkaan. Oli kyllä hurjan hauskaa ja yllättävän nopeasti päästiin purkittamaan joulutanssi videolle. On meillä vaan hyvä porukka!
Tässä viime vuoden virallinen joulukorttikuva, jossa oli vielä Minka-muorikin mukana :)


Ja tässä se vähemmän virallisempi otos..


Saimme Zooplussan tilauksen mukana joulukalenterin marraskuussa ilmaiseksi ja olin yllättynyt kuinka hyvä se oli. En ole muistaakseni koskaan ostanut koirilleni joulukalenteria, mutta tuollaisen voisin ostaakin, jonka saimme. Vähän hämärä tuo allaoleva kuva, pahoittelut siitä. Mutta kalenteri tosiaan sisälsi naudan eri osia kuivattuna, esim. mahaa, päänahkaa yms. Takuulla terveellistä koiralle, ei mitään lisäaineita. Valitettavasti Dana ei ole saanut kalenterista herkkuja ruokavaliokokeilunsa vuoksi, siispä kalenteriherkut ovat jääneet lähinnä Haltille ja Dana on saanut sitten omia herkkujaan.

Rocco joulukalenteri

********

Toivotamme oikein ihanaa joulua kaikille! Nauttikaa karvakamujen ja läheistenne seurasta!


T. Dana, Halti ja palvelusväki

********

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti