maanantai 21. maaliskuuta 2016

Palkitsemisia ja tanssahtelua

Tatamitassumme eli Dana on saanut viime aikoina kivoja muistamisia kisamenestyksistään. Dana sai Oulujokilaakson kennelkerholta alla olevan palkinnon luokkanoususta avoimeen luokkaan vesipelastuksessa.
Lisäksi Oulun koirakerho palkitsi Danan vuoden tanssilupauksen toisella sijalla sekä vuoden tanssikoiran kuudennella sijalla hienoin palkinnoin. Katsoin tuota kuvaa jälkikäteen, että voi mahoton kun tuo neitokaiseni on alkanut harmaantua <3 Dana on kyllä sellainen tunteiden tulkki, että ei se ihme.. Mukava fiilis kuitenkin tulee näistä muistamisista, onhan niitä töitä tehtykin kaiken eteen ja kovasti, eihän tällaiset itsestään tule.
Kaikki OKK:n vuoden koirat 2015-tulokset nähtävissä täällä.

Kylläpä tyttöä naurattaa :)


Enpäs ole tainnut täällä muistaa mainitakaan, että saimme Danan kanssa kisapaikan ensi viikon koiratanssikisoihin! Etelän kisoihin on tosi vaikea päästä, niin ihme kävi, että saimme paikan. Tänään tuli iloinen tieto, että tanssikamumme ovat myös päässeet kisoihin, jes!
Meidän koreografian muokkasin ihan uusiksi, oikeastaan vain muutama liike sai jäädä entisestä, mitkä minusta sopii siihen ohjelmaan hyvin ja onnistuu meiltä hyvin. Teimme viikko sitten ohjelman musiikkiin ekan kerran, jolloin jäi paljon tekemättä liikkeitä kun Dana alkoi haistelemaan jotain. Tein sen jälkeen vielä muokkauksen ohjelmaan ja tanssin eilen sen muokatun version ensin yksin musiikkiin. Se meni ihan hyvin, mutta huomasin, että liikkeiden järjestystä täytyy vaihtaa, koska muuten voi tulla liian kiire tietyssä kohdassa. Ideoitiin sitten yhdessä se järjestys uusiksi ja tein Danan kanssa sitten sen musiikkiin. Se meni kyllä mukavasti! Olin jotenkin varma, että kyllä tämä viimeinen virallinen treenikerta ennen kisoja menee penkin alle (kun se yleensä menee) vaan se olikin positiivinen yllätys. Ainoat sähellykset tuli siitä kun en ollut vielä suunnitellut kehän käyttöä ohjelmaan niin se näkyi siinä, että välillä asetuttiin hassusti ns. tuomareihin nähden. Sitten pari kohtaa mietittiin porukalla sujuvammiksi.

Hankin ikeasta sellaisen tötsän, joka olisi Danalle kiertoesine ohjelmassa. Tuo tötsä toimi tosi hyvin, paremmin kuin mikään aiempi, koska on korkeampi kuin ne muut mitä ollaan testattu. Isolle koiralle korkeampi onkin hyvä niin ei tule houkutusta hypätä sen yli. Nyt vaan täytyy tehdä tötsälle ulkonäköön muokkaukset niin se on sitten aivan hyvä. Emme pääse tämän viikon kt-treeneihin Haltin paimennusreissun vuoksi, niin varataan meidän paikallista hallia käyttöön, jotta päästään Danan kanssa vielä treenaamaan ja tekemään musiikkiin. Vielä täytyy ottaa pätkissä ohjelmaa ja treenata samalla palkkaamattomuutta, jotta kestää sitä sitten kisatilanteessa. Itselle myös tietynlaisen varmuuden saavuttaminen ohjelmasta ei olis yhtään pahitteeksi. Toisaalta kiva mennä rennommin mielin kun ei treenaa liikaa ja on vähän sillä ajatuksella, että se menee miten menee. Eihän sitä voi koskaan ennustaa. Vain kisaamalla voi oppia kisaamaan.

Ja lopuksi:

Danan yksi lempi-uniasennoista


Dana on melko hassu tyttö. Se tykkää asettua aina auringonvaloon makaamaan sisällä ja alkoi yksi päivä pähkäilemään, että mites nyt kun tuo peti on tuolla nurkassa. No sehän tassuillaan pukkasi pedin muutama metriä tuohon oven luo aurinkoon ja asettui siihen köllöttelemään, on se melkoinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti