sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

KUMA-kakkua ja HTM:ää

Viime koiratanssitreeneissä oli herkuttelua luvassa. Leipastiin kakku viikonloppuna muutaman viikon takaisen kisamenestyksen kunniaksi ja vietiin se treeneihin. Sen verran harvinaista on kolme voittoa saman ryhmän sisälle, että kakkukestit olivat paikallaan. Aloitimme treenit suoraan kolmen kuman kakun maistelulla ja limppareilla. Oli huippua ja nauru raikasi, mahtoivat viereisillä kentillä ihmetellä, että mitäs tuolla tapahtuu.

Mansikkakakkua kolmen kuman kunniaksi

Olimme ennalta sopineet myös, että pidämme HTM-päivän, joten aloimme treenaamaan sitä kakun maistelun jälkeen. Treenasimme ensin positioiden hakua vadilla, mutta Dana ei tunnu tietävän, että sillä on olemassa takapää. Oli siis aika työlästä koittaa ohjata se oikeaan positioon. Samalla mietin, että tämä voi olla meille aika hidas tapa kun me kuitenkin tähdätään jo kesäkuun kisoihin. Juttelin sitten siitä ohjaajamme kanssa ja hän sanoi, että voin opettaa sen myös hakemaan oikean paikan ilman vatia jos se sujuisi paremmin. Se tuntui sujuvan paremmin ja päätin sitten, että teen nyt toistaiseksi niin, koska tuo toinen tapa opettaa olis kyllä hyvä, mutta se vaatii aikaa hieman enemmän Danalta. Varmaan palaan tuohon opetustapaan myöhemmin kunhan takapään käyttö alkaa sujumaan jouhevammin.


Position hakua

Dana tarvitsee selkeästi enemmän takapään käyttötreeniä, koska sillä on nyt melko jäykän oloista tuo takapään liikutus. Alan nyt samalla teettämään sille enemmän takapään käyttöharjoituksia ja pakittamista kun opetellaan tuota HTM:ää. Treenillä sen voi saada paremmaksi. Olin aika yllättynyt kuinka paljon takapään käyttö näkyy ja vaikuttaa HTM:ssäkin. Ollaan tehty jo musiikkiin liikkumista Danan kanssa ja se meidän HTM-kappale vaikutti ihan sopivalta meille. Eiköhän me näillä mennä :)


Hyvin tulee vadin päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti