perjantai 9. syyskuuta 2016

Tanssiepikset

Osallistuimme Haltin kanssa koiratanssin kisanomaiseen treeniin kohta pari viikkoa sitten. Haltilla oli tuolloin juoksut meneillään, mutta se sai onneksi osallistua pöksyt jalassa. Ehdotin, että Halti esiintyisi viimeisenä ihan varalta, ettei vain sekoittaisi herrasmiesten päitä. Käytin Haltin heti töistä tultuani pyörälenkillä, jonka jälkeen lähdettiin hallille. Minun piti käydä koreografia läpi, koska tuntui, ettei se ollut niin selkeänä mielessä kesän jäljiltä. Mehän ollaan viimeksi tehty koreo läpi kesäkuun kisoissa, joten aikaa siitä oli kulunut 3 kuukautta.

Kotona rentoilua säkkituolissa

Kisassa hoidin kuuluttajan ja dj:n tehtäviä miltei loppuun saakka. Hieman lämmittelin Haltia ja käytin ulkona ennen vuoroamme. Vähän meinasi jännittää, että miten Halti keskittyy kun ei tosiaan juoksujen aikaan ole ollut niin namujen perään kuin yleensä. Sitten kun musiikki alkoi niin unohdin jotenkin sen jännittämisen tyystin kun tuo meijän biisi on vaan niin huippu meille ja se rytmi vaan tempaisee mukaansa!

Tässäpä videoviihdettä:
Meidän esitys

Voi kun saisin tuon saman vapautuneen tunteen kisoihinkin sitten! Pitää tehdä jotain meditaatioharjoituksia, että se onnistuis ;) Halti oli ihana, kun se jälleen ihmetteli, että piru vie, tuo musiikkihan rupes soimaan ihan kunnon voluumeilla! Siitä huolimatta se teki tosi kivasti koko esityksen! Muutama sähläys sinne tuli kun ensimmäistä kertaa meidän törppö vahingossa kaatui, mutta parempi näin päin kuin kisoissa. Täytyy miettiä mitä keksisin siihen painoksi, ettei se kaatuis herkästi. Muutamaa liikettä meidän pitää vielä tehotreenata. Lähetin Haltin kiertämään törppöä niin tyttö lähti ensin kiertämään, mutta palasikin takaisin ja meni minun jalkojen välistä :D Se tuli vähän yllärinä, mutta jotenkin ihmeesti siinä haipakassa pyörähdin ja laitoin tytön uudestaan matkaan niin se ei ollut pahan näköinen. Haltihan on kova tarjoilemaan tuota jalkojen välistä asentoa, heh! Lähinnä olen vain nauranut sille kohdalle kun olen katsonut esitystä jälkeen päin! Noin kun pystyisi kisatilanteessakin luovimaan niin olisi aika bueno. Mutta tosi hyvin meni nämä epistelyt!


Kisailmo on laitettu menemään

Päällisin puolin jäi mieleen, että Halti ei nyt ihmetellyt niin paljon kuin kisoissa. Muutamissa kohdissa, joissa empi, pitäisi minun huomioida paremmin oma liikkumiseni. Sitä täytyy tässä vielä treenata ennen kisoja. Onneksi tässä on vielä pari viikkoa aikaa! Haltin olen ilmoittanut kisoihin, mutta Danan kohdalla mietin vielä. Todennäköisesti ilmoitan Danankin samaan kisaan, mutta nyt mentäiskin htm:ään ensimmäistä kertaa. Saas nähdä miten kykenen vetämään kaksi ohjelmaa läpi kun yhdessäkin on jo niin paljon aina jännitystä. Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti