torstai 8. lokakuuta 2015

Syysunelmaa

Aivan ihania päiviä taas riittänyt. Voi kuinka nautitaan siitä, että alkaa olla kelit pakkasen puolella jo osan päivää! Tulis vaan talvi pian, se on odotettu meijän perheessä :) Kauniita revontulia on nyt näkynyt monena iltana. Ei ole tullut otettua kameraa lenkeille mukaan, niin on täytynyt tyytyä kännykän kuvalaatuun.

Rakkaat <3

Käytiin taas leikkimässä yksi ilta Tarun kanssa, tehtiin vähän malttiharjoituksia ja koiratanssiliikkeitäkin.

Samaa maata edustavat Halti ja Taru

Tyttöjen kanssa lenkkeillessä olen käyttänyt paljon hihnassa jakajaa, se on tosi kätevä. Ei mene hihnat sotkuun ja tytöt kulkevat siinä sievästi vierekkäin. En käytä jakajaa tavallisen hihnan kanssa vaan flexin kanssa, se on tosi näppärä. Nyt ollaan käyty paljon irtilenkkejä ja Halti on saanut jo parin päivän ajan nauttia kirmailuista ilman flexiä, sillä juoksut on nyt ohi. Tytöt ovat ottaneet hirveitä spurtteja, painineet ja juosseet toisiaan kiinni aivan onnessaan.


Halti kirmaa onnessaan, vihdoin vapaa!

Danskubansku poseeraa

Hirveän hauskaa (ja haasteellista) tää koirien kuvaaminen joskus :D

Halti keskittyy Oulujoen ihasteluun, Dana johonkin muuhun..

Haltia vissiin hiukoo :D

Vihdoin!

Lähdimme taas tsekkaamaan uuden reitin kun oli niin kaunis ilma! Löysimme itsemme kauniin Pyhäkosken varrelta, kännykkälaatua jälleen luvassa.. Täytyy alkaa kuljettamaan oikeaa kameraa mukana kun niin komeat maisemat ympärillä, ei oikein kännykkäkamera tee niille oikeutta. Tässä kun on tätä vettä ympärillä niin Dana on usein käynyt vielä uimassa, ei onneksi enää ihan joessa sentään..


Halti se osaa.. :D

Dana halusi ilmeisesti päärooliin :D

Tytöt <3

Leikkisä Dana toivottaa kaikille mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti