torstai 1. lokakuuta 2015

Kauniita syksyisiä päiviä

Haltilla on vielä viimeinen viikko juoksuja menossa, sitten saa taas pitää tyttöäkin irti. Nyt olemme käyneet lenkkejä niin, että Dana on ollut irti ja Halti kulkenut flexissä niin se on saanut vähän enempi liikkumavaraa. On ollut aivan ihana lenkkeillä nyt kun on ollut aurinkoisia päiviä!

Haltipalti on alkanut kasvattamaan turkkia..

Maanantaina kävimme Elinan, Lumon ja Taikan kanssa lenkillä. Lähdimme Matkajärventieltä kävelemään Oisavanjärvelle ja lenkille tuli pituutta yhteensä 11 km. Halti käveli rauhallisesti vaikka välillä sitä selvästi tympi kun ei päässyt muiden mukana viipottamaan. Dana ja Taika kävivät onnessaan yhdessä uimassa ja samoilivat metsässä kahdestaan. Hyvä kun Elina sai napsaistua muutaman kuvan, minulla tuli kuvat lähinnä tyttöjen takaraivoista :D

Lumo ja Halti

Niin sieviä!


Taika, Dana ja Lumo

 Dana ja Lumo

Tiistaina kävimme auringon laskiessa Jennin, Innan ja Islan kanssa lenkillä. Oli aivan älyttömän kaunis taivas! Nauroimme Haltin merkkaustyylille kun se oikein heittää peppunsa ilmassa kohdan päälle ja merkkaa sulavasti siihen :D Äkkiä se hämärä tulee kun se tulee, ehdimme juuri kotiin ennen kuin oli pimeä.


Minä, Halti ja Inna, Dana tulossa minun luoEilen kävimme Elinan, Ronjan ja Hertan kanssa iltalenkillä. Löysimme itsemme lopulta Oulujoen varrelta, oli niin kaunista! Sorsaparvi oli suoraan alapuolellamme ja se kiinnosti tyttöjä. Elina sai napattua onneksi valoisia kuvia, jos minun kännykän kameralla ois koittanut ottaa niin olis tullut aika pimeitä :D

Dana ja Hertta tarkkaavaisina


Halti ja Ronja keskittyy sorsaparveen.. ;)Olen ollut aivan onnessani kun löydettiin aivan ihanat lenkkimaastot, taas! Lähellämme on hyvänpituinen kuntopolku, jonka maisemat ja purot on aivan ihanat. Se kulkee tervareitistön reitin vierestä ja maastoja on vaikka minne asti.. Sanoin jo miehelleni, että patikkareissua pukkaa ja ankarasti ;)
Varasin Haltille ajan lonkka-, kyynär- ja selkäkuvauksiin kuukauden päähän. Mielenkiintoista saada tietää mikä tilanne on kun Haltin kanssa kuitenkin harrastetaan monenlaista. Sunnuntaina aloitamme Nose Workin Haltin kanssa, ihan huippua! :) Sittenpä sunnuntaipäivät ovatkin aika harrastuspainotteisia kun on agility, Nose Work ja koiratanssi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti